Vanlig dag

Idag fick Corazon sin sista tur i fyrhjulsvagnen innan den följde med Anna hem till 08-land. Han skötte sig strålande utan minsta tendens till rädsla eller stress. Han blir flottaste bröllopshästen i stan!

 

Jubon och jag drog iväg på galopptur till berget där han sedan fick trava uppför i låg form. Jag trodde hästen skulle sätta sig och vila när vi kom upp! Jösses så mycket han tappat under min frånvaro! Han gick ju dubbla intervaller i galopp där förut. Men nu är det slut på vilan - Im back! I morgon ska han skrittas i skogen och på torsdag rider Carina honom, fredag studts.

 

Edic fick sin skrittur och njöt av det - jag med. 

 

Bonnie ser ut att behöva penicillin för sin sparkskada. Hon är svullen och såret vätskar. Det blir till att ringa kliniken i morgon.. Suck.. Snart kan jag presentera mig " Hej, det är jag" när jag ringer. Klippkort, var tionde gång gratis vore bra!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-