Fullt göra

Igår red Carina Jubon. Han gick bättre än någonsin! Håller han den lågan uppe så blir han farlig på ridprovet i år med!  Han gjorde RIKTIGT bra travökningar och gick i sluta som aldrig förr, det som han haft så svårt för.

Det var riktigt roligt att se honom och Carina var jättenöjd.

Dessvärre ser det ut som att jag måste rida honom på Strömsholm.. :-(  Carina jobbar. MÅSTE övertala henne! Skulle underlätta en del också pga Grodan. Vet inte riktigt hur jag ska lösa allt där borta men det blir nog bra.

 

Idag red jag Jubon och vi hoppade studts. Helt otroligt hur mycket styrka och snabbhet han tappat! Vi hoppade sju studts och han klarade det felfritt en gång. Förut hoppade vi tolv studts på sväng utan ett enda nedslag. Nu jäklar blir det styrketräning för den mannen!

 

Igår följde karin med ut och körde. Hon körde Corazon och hade Biffen ( ! ) på släp. Med risk för livet drog de iväg och jag efter på Coddans rygg. Biffen hade skitkul! Han skötte sig perfekt och såg ut att älska upplägget. Perfekt komplement till körningen åt honom.

Coddan var pigg och glad att rida och han kändes faktiskt större att sitta på nu jämfört med i våras då jag sist red honom. Han skuttar emellanåt som en liten ponny och jag kan inte låta bli att skratta.

 

Edic fick sin promenad och honom lär jag nog sätta grästygel på snart, jag nog skämt bort honom lite....

 

Domino fick hem sin nya vagn idag så nu blir det köra av! Lille tuffingen behöver banta lite!

 

Unico och Dijon fick åka på bete igen nu när hagarna torkat igen. Vi slang som vantar efter dem på vägen dit. Sofia lyckades tappa sin telefon i hagen så vi fick åka tillbaka till betet och ringa till telefonen. Lyckligtvis lyckades hon hitta den oskadd i gräset. Unico tyckte leken var skitkul och sprang efter Sofia i hennes yra jakt på telefonen.

 

Jeanette ringde idag och meddelande att Lyra, skäcken, äntligen blivit dräktig! GRATTIS!

 

Edics föl, hingsten, ska nog heta Bendido. Anna är där och hälsar på honom nu och han är tydligen ett riktigt charmtroll.

Fantastica har fortfarande inte fölat och har nu gått över lite över en månad... Hoppas allt går bra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-