Hoppla!

Grodan och hans nya kompis Grodan och hans nya kompis

Igår var det Corazons tur att träna visning. Nytt för i år är Sereta på denna sprattliga hingst. Han accepterade den bra och gick till och med framåt. Sist han provade en så fick jag släpa runt honom.

Han visade bra trav och verkade komma ihåg vad som gäller. Vi tränade på utebanan så det fanns hästar i närheten. Detta gjorde ju så klart honom lite uppspelt, vilket liksom var meningen. 

Därefter var det dags för tandkoll på honom. Efter dubbla doser lugnande så stod han stilla och hans vargtänder kunde avlägsnas. Fit for fight!

 

Bonnie fick också tänderna kollade. Veterinären kollade även hennes sparkskada på överarmen. Hon har fått ett överben och såret ser rätt trist ut vilket fick veterinären att misstänka främmande kropp eller fragment i såret. Hon ska därför röntgas i veckan. Hon är iallafall ohalt! Skönt.

Idag ringde en spekulant på henne. Hon ska visas i morgon. Pigg och glad lär hon ju vara efter en månads vila. 

 

Idag red jag Jubon. Galopparbete upp till Flo´berget stod på schemat. Han jobbade riktigt bra! En helvtimme hemifrån snubblade han till och det välkända ljudet av tappsko hördes. Förbaskat!!! Jag hoppade av och hämtade skon för att sedan, bokstavligen, klättra upp igen. Man har ju tappat lite spänst! Skritt hem - suck!

Hem och spika sedan iväg till mamma och hämta Grodan.

 

I morgon ska Karin köra Corazon. Jag ska träna visning med Coddan. Bonnie ska visas. SEDAN ska jag till Bjurs och kolla in Gnista! Stolt farmor som man är!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-