Charmtroll!

Idag har jag träffat Gnista! Edics första avkomma. Hon är såååå fin! Ett riktigt charmtroll dessutom. Hon gnäggade mjukt när jag och ägaren gick emot henne sedan släppte hon inte vår sida. Nyfiket kollade hon in mig och kameran. Jag lägger in bilder i morgon, har inte laddat ur dem ur kameran än.

Självklart ville jag se henne röra sig så Yvonne, ägaren, fick gni lite med mamma Flamma fram och tillbaka på gården. Gnista ville först inte följa med utan fortsätta  hänga med mig.  Efter en liten stund drog hon så iväg efter sin mor. Skritten och galoppen super! Traven lite sämre men den tränar hon upp! 

Pappas lockar i manen har hon fått och hans vänliga sätt. 

 

Corazon kördes av Karin idag, de hade en överladdad Biff med sig på släp.

 

Bonnie visades för spekulant idag och det gick över förväntan, trots en månads vila i bagaget.  En trevlig tjej från Luleå gjorde en ödmjuk entré för att sedan fullständigt dominera i Bonniesadeln. Aldrig har jag sett Bonnie röra sig så! Jag var lyrisk! Den hästen har gång, vill jag lova! Att dessutom se Bonnie helt avspänd och nöjd ut var fantastiskt. Hon är inte det lättaste att rida tack vare att hon är så känslig men den här tjejen fixade det galant. Nu hoppas vi bara att allt klaffar och att ryttaren blev lika förtjust som vi blev. :-)

 

Coddan tränades i visning idag och han så riktigt fin ut! Det bådar gott! Försökte fota honom inför "Årets Dalahäst"uttagning men Coddan har en tendens att se ut som en gammal fjällko på bild... Några bra bilder blev det - delar dem i morgon.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-