Dressyrpass

Idag har jag ridit dressyr för första gången sedan i mars - jag kommer inte kunna gå i morgon!

Jubon fick äran att plåga mig men jag gav igen och plågade honom. Han känns riktigt fin nu och ökningarna sitter snart som ett smäck! Han har börjat förstå att han måste ta i lite. Att sedan ta tillbaka honom är värre!

Vi tränar vidare.

 

Hovslagarn var på plats idag så nu är de grå fit for championatet. All väta i hagarna har gjort att hovarna växt nå hemskt. De såg ut att ha gått 12 veckor på skorna när de bara gått 5. Jag fick tidigarelägga skoningen. Grodan sov som en stock i sadelkammaren trots hamrande och slipande. Han sover som bäst i stallet  - bra unge!

 

Domino fick vara barnhäst idag igen. Ett sommargästpar frågade härom dagen ifall jag hade någon snäll ponny som deras döttrar kunde rida. Jodå, varsågoda. De lullade iväg tillsammans, mamman hästvan, och alla såg glada ut... Eller nja, Domino var väl inte överförtjust men följde väl med - han fick ju godis så ok då.

 

Lägger in några färska bilder på Coddan i hans galleri - slå en kik vetja!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-