Dalahäst

Åsa har varit här och skott sina hästar så nu är de fit for fight igen.

Hon passade på att rida Bonnie en kanske sista gång innan hon åker. Jag red Coddan tillsammans med dem ut. Coddan hade en väldig koll bakåt under hela turen eftersom det gick en skitsnygg brud där bakom. Han skötte sig ändå ganska bra med tanke att han inte är van att ha ston kring sig.

 

Jubon gick hoppning igår - han kändes jämn och fin. Hoppade utan den minsta antydan till motstånd. Skönt.

Idag gick han dressyr för Carina. Åsa var med och var åskådare. Hon var väldigt nöjd med framstegen. Kul!

Jag känner mig som en degklump i sadeln och känslan när fettvalkarna på ryggen rör sig emot varandra är outhärdlig! Jag har ändå gått ner de 17 kg jag lade på mig under graviditeten men känner mig helt förslappad. Tack och lov är magmusklerna inte helt borta.

 

 

Tog nya bilder på Domino igår. Han och Coddan är anmälda till "Årets dalahäst" Som utses varje år. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-