Senaste kommentarer

Bonnie lämnar oss nu..

Idag var det dags för Bonnie att besiktas. Det vra inte utan att man var lite nervös, det behövs ju så lite för att allt ska bli fel. Döm om min lycka när hon gick igenom utan anmärkning! Bitterljuvt i och för sig... Min älskade Bonna ska nu flytta till andra änden av världen - Luleå! Hon åker nästa torsdag och jag kommer gråta ögonen ur mig. Det känns ändå rätt i hjärtat att hon kommer till sin rätt hos Sofia Lindkvist. Hon red henne så fantastiskt fint och jag vet att de kommer att få det jättebra tillsammans.

Jag red Bonnie idag, hon var jättefin! Avspänd och mjuk. Hon är fantastisk!

 

Jubon gick dressyr för Carina idag och han var jättekul att rida idag! Vi övade samling och längning och han svarar jättefint. Det går framåt igen! Härligt!

Igår var det visningsträning - även det fungerade bra

 

Idag kan ni läsa om Sofia på dd.se. Hon var till och med på löpsedeln idag! :-)

 

Igår fick en ny kiropraktor kolla Edic. Han hittade en del som verkar stämma med hans bekymmer. Nu hoppas jag bara att han har rätt. Framtiden få visa.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-