Championatet avklarat

Foto Åsa Lindwall Foto Åsa Lindwall

0,4 poäng.... Det var det som skiljde Jubon och Svenska Championen åt. Lite surt känns det... MEN vi knep Ridprovschampiontiteln! Jubon kändes fantastiskt fin! Ökningen satt som ett smäck! All träning har gett resultat.

Tyvärr har inte all visningsträning gett resultat vilket sänkte honom i morfologin. Han, rent ut sagt, misskötte sig kraftigt och än en gång fick vi se oss besegrade trots att jag VET att han har det som behövs. Philippe från Pyramid gav mig lite tips om hur jag ska träna honom för visning och på söndagen skötte han sig mycket bättre men då var det ju för sent. Philippe ska ordna en kurs här i sverige för oss - GISSA om jag ska vara med? Är Sååååå sugen att åka till Danmark och tävla deras Championat men det kostar ju så förbaskat mycket och låååångt är det att åka också. 

Jubon ska matchas till SICAB nästa år så han behöver rutin.. Får satsa på Norska Championatet nästa år, och Åstorp.

 

Corazon var sitt vanliga muppiga jag och for runt lite men skötte sig över förväntan eftersom han har blivit överöst av hormoner sista tiden. Lite för tunn var han inför tävlingen men i övrigt i form. Han gick vidare tlll gångartsfinalen men var som förra året lite matt på söndagen. Han fick iallafall reservchampiontiteln för unghingstar. Han fick dessutom pris för bästa svenskfödda PRE vilket var jättekul!  Corazon har lämnat oss nu för att bo hos sin matte och uppfödare Anna Holmgren. Det har varit en tung vecka med fyra avsked - Bonnie, Pilos, Biffen och Corazon. Mina fina hästar!

 

Min fina Codda föll inte domaren i smaken.. Han hamnade på en tredjeplats i sin klass, näst efter brorsan igen. Jag är besviken över hans gångartspoäng för bättre än så visade han... Stackars Coddan fick inte visa sitt vackra jag på söndagen. Däremot fick han social träning på lördagskvällen då jag passade på att rida honom i ridhuset en sväng. Han skötte sig strålande! Han kommer att bli en fantastisk ridhäst!

 

Grodan har varit med hela helgen och han har varit allt annat än ett problem. Johanna bar runt på honom mestadelen av lördagen, vilket både hon och Grodan verkade trivas med. Pappa Pelle kom på söndagen och tog hand om honom.  Lilla Grodis!

 

Slutligen vill jag tacka mina fantastiska medhjälpare SOFIA oc KARIN

och mina föräldrar för att ni finns!

Utan er hade jag inte klarat av varken förberedelser eller tävlingen! TACK också till Johanna Spets för goda

Tapas och barnvaktshjälp! I love u all!

 

Bilder från helgen kommer. Av någon underlig anledning hann jag inte ta några bilder alls så jag inväntar Åsas  och Nathalies.

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-