Dijons premiärtur

Idag ringde jag in min partner i krig - Karin.  Varför? Jo, Dijon skulle tömköras för första gången. Eftersom Dijon är ganska ohanterad och skygg så beredde vi oss på åka. På med hjälm och handskar och knäppte loss... Eh? Hallå? Inte en reaktion! Helt cool och nöjd knatade han med oss ut. Både jag och Karin såg ut som fågelholkar. Denna häst som knappt vågar få grimma på sig gick med gjord, träns och tömmar på sig utan att ens vifta på örat. I´ve said it before - PRE rules!!!!

Direkt började inkörningsplaner surra i huvudet! Nää, släpp det nu! Inridning var det beställt Linda!

 

Appropå inkörning så är det nu tre hästar på ingång. En Jubon-avkomma på två år, en nordishingst två år och en fjortonårig blivande valack. Fullt ös, medvetslös!

Men det är såååå roligt! Jag har hittat mitt kall i livet. Det känns så skönt att jag fått hästägares förtroende och att jag nått en del framgångar. Livet är helt ok nu.

 

Karin hängde med ut på Jubon idag när jag red Edic. En lagom tur för Edic blev lika lagom åt Karin som också vilat sig i form ett bra tag. Vi passerade Coddans hage och ett tag var vi tre hingstar i bredd, stilandes för varandra. Så underbart vackra de är! Min älskade Edic gillade att få vara med igen och nu ber jag till Gud ( finns han??) att han håller.

 

I morgon är det Altanero+Domino, Coddan, Edic, Dijon och Jubon som ska tränas. Full dag igen alltså. Slut på vilan! Härligt. Håll i hatten Grodan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-