Reportage

Vi hjälper dig matte! Vi hjälper dig matte!

Dala Demokraten var på besök idag. De ville göra ett reportage om den Spanska hästen. Kul! 

Jag berättade en del och hoppas att det blir intressant läsning. Reportern tog lite bilder, Edic fick visa konster.

Jag berättade om Championatet, SICAB, lite historia om rasen samt om rasens fantastiska egenskaper. Hoppas att allt framkommer som jag berättade det.

 

Edic och jag red en skogstur idag. Jag började så smätt tvivla på att vi skulle hitte hem igen. Mitt lokalsinne är inte mitt mest utvecklade sinne.. Edic gillade att strosa runt iallafall och till slut dök vägen upp igen och vi red hemåt - inte riktigt från det håll jag hade planerat men ändå.

 

Jubon gick dressyr för Carina och nu börjar vi komma till finliret där man ska få till detaljer och få honom kvickare och spänstigare. Kul är det. Jubon kämpar på mycket bättre nu än innan behandlingen så det var nog inte fel att kolla upp honom även om vi inte fick ett konkret besked. I morgon får han vila - både jag och han har träningsvärk. 

 

I morgon blir det Dijon-träning, Coddan klättrar, Edic joggar och Altanero körs om barnvakt finns. Vi måste ju vara två på mr Vrångskåp.. Karin kommer på torsdag så då körs han i vilket fall.

 

På fredag kommer en ny tränare till Bäckan. Ska åka dit och bedöma läget få se om det är något för mig.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-