Fototime!

Solen sken idag så vi passade på att fota lite ,, Jag blir inte nöjd med bilderna! Inställningarna är fel. Senare på eftermiddagen får jag hjälp av en kunnig människa så i fortsättningen blir det kanonbilder! Lägger ut några iaf på Coddan, Edic, Altanero och Domino. Se bildgalleriet.

 

Edic och jag var på kantarellplock idag. Han tyckte det var skitmysigt att strosa runt iskogen brevid mig. Han plockade gräs och jag plockade kantareller.

Coddan fick klättra lite i berget idag. Han kämpar på och blir fort trött så vi tar det lugnt. Jag undviker backar med de yngre så det är först nu han går i tuffare backar. Han provade lite hyss som vanligt. Han var nog B ponny i sitt förra liv!

I morgon ska han gå sin första lektion för Carina - jag vill bara checka läget.

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-