felciterad

Idag var reportaget i tidningen.. Stor bild på framsidan av tidningen föreställande en skitig Coddan med flugtäcke på.. Inne i tidningen en bild på en skitig Jubon i hagen samt en bild på mig och grodan i våra sämsta dagar.

Texten då? Jo, Jubon är tydligen Champion för tredje året i rad och PRE används som circushästar och i högre klasser dressyr. Strålande - nu framstår jag som en idiot! Va trött man blir. Har mailat journalisten och upplyst om missarna.. Bilder här intill togs av henne men den, som är fin, lade hon inte in.

 

Coddan gick lektion idag. Jag satt löst ett par gånger när han vänder helt runt på bakbenen samtidigt som han hoppar. Han har ju kondition som en elitidrottare så det tog en stund för honom att bli så pass trött att han kunde bete sig normalt. Hans gångarter blir som bortblåsta när han blir spänd. Till slut fick jag till ett halvt varv i trevlig form så då gick vi hem. Tur han är tre år, så jag har något att skylla på!

 

Jubon gick galopparbete ute idag. Han kändes fin och jobbade på bra. I morgon är det dressyr för Carina.

 

Altanero fick Sofia och Karin köra medan jag red Coddan. Han hade skött sig bra. Hoppas det släpper snart.

 

Dijon tog tjejerna också ut en vända på tömkörning och han skötte sig strålande.

 

Unico åkte vi in på återbesök till kliniken med. Han blev ju illa sparkad när han lånades ut på foder i våras. Bägge tåsträckarsenorna, höger och vänster fram, hade fått stryk och hade blödningar. Han har nu vilat i tre månader och senorna var utläkta så nu kör vi igång honom igen bara han fått skor.

 

I morgon ska Edic jogga lite på banan, tänkte jag. Han känns jättefin ute.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-