Mantorp - here we come!

Maravillosa och Bendito Maravillosa och Bendito

idag fick jag då äntligen rida Edic på bana igen! Överambiös som han är stajlade han med passage för stoet som var i ridhuset samtidigt.  Inte utan att det drar i mungiporna! Underbara kuse! Han kändes oförskämt fin efter så lång vila så det finns hopp om tävling i år.

 

Jubon gick dressyr för Carina. Han hade nog lite träningsvärk för det tog emot lite idag. Galoppen kändes jättefin och nu börjar man ana spänst och ryggarbete. Han får kämpa med sin stora kropp. Nu blir det vila för honom och de andra i helgen - Jag och Sofia drar till Mantorp i morgon och hälsar på Edic avkomma Bendito och hans mamma Maravillosa Cen. Vi ska självklart prata häst till sena kvällen med damerna Björnell också. Coddans mamma Fantastica ska få några uppmuntrande ord också - hon miste ju sitt föl någongång under tidiga dräktigheten.  Trist värre - såg verkligen fram emot ett Coddasyskon/Edicbarn.

Vi ska kolla in Sharpman också! Coddan behöver ett innetäcke. Han är ju stor kille nu så då ska man ha täcke bo inne på natten. Nackdelen med att ha en skimmel är att  de måste ha egna täcken pga alla vita hår! Inget delande på täcken där inte.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-