Benny Bus! - Bendito Ley

Bendito Bendito

Sent igår kväll kom vi hem från en toppenvisit vid Alkarp PRE i Mantorp. Vi hade jättetrevligt och det var så roligt att se Coddans syster och och mor men roligast var det att se Edics avkomma! Vilken fantastisk föla!!! Alltså, jag är så stolt så jag spricker! Visst, jag är säkert partisk men jag har inte sett en så fin föla sedan Duro!

Enda nackdelen är att han blir skimmel... Nackdel och nackdel, inget fel på det men det hade varit finfint om han behållit sin vackra mörkbruna färg., En glänsare blir han i vilket fall!

Jag har lagt in bilder på hans sida under Edic/avkommor. Se och njut!

 

Altanero skötte sig bra idag. Han kördes ilag med Coddan utan bekymmer. Han ska skos bak när Åsa kommer, han verkar öm. Efter körningen släppte vi ut honom och Domino i en ny hage, vilket uppskattades! De for runt som tokar! Domino rör sig som en stor häst när han stajlar! 

Coddan fotades igen i solen.. Blir visst aldrig nöjd..

 

Dijon fortsätter sköta sig strålande. Enda problemet är tränsningen - han är så rädd om huvudet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-