fullt göra!

Lilleman Lilleman

Igår var det en sådan där dag då sysslorna aldrig tog slut. Blev ändå överraskad över att klockan inte var så mycket när vi var klara. Karin och Sofia var på plats så vi fick mycket gjort!

 

Viktor tömkördes. Han är klar för försättning så det gör vi på tisdag när Karin kan hjälpa till.

Lilleman tömkörde vi en sväng och såg då att han var så säker att vi vände hem och satte vagn på honom direkt. Inga problem. Jag tror jag ska börja med shettisar i stället, de är så okomplicerade!

 

Coddan red jag på banan på ridskolan. Han skötte sig hyfsat tills byns snyggaste märr Inga dök upp - då snurrade det till lite lätt. Perfekt social träning med alla grejor inför tävlingarna, högtalare och reklamskyltar, hinder och tält.

 

Unico red jag också på banan - han har ju vilat i över tre månader men han tog livet med ro ändå. Fantastiskt snäll häst!

 

Altanero kördes med Domino på släp. Den här gången skötte sig båda prickfritt! Domino har förstått grejen med släp nu och pinnade på som sjutton! Söting!

 

Gammelhingstarna fick vilodag.

 

Jubon gick galopparbete idag. Hans kondis börjar bli på topp igen. Han tävlar hoppning nästa helg.

 

Nu har vi äntligen fått grus utanför ligghallen! Det blev jättebra efter diverse problem med fastkörning av traktor osv.

 

I morgon ska Edic visas upp som pausfågel på våra stora ponnytävlingar. Det är Globenkval så det är massor av folk från hela landet där.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-