Jubon på g!

Tävling för Jubon idag. Han var superladdad inför 0.90 klassen och vi gick runt felfritt på ett mycket bra sätt. Han kändes strålande fin!!! Inför 1.00 var han lite lugnare och gick felfritt i grunden men fick tre nerslag i omhoppningen. Han kändes riktigt trött de tre sista sprången. Jag var där och naggade lite i honom - blir så trött på mig själv! Rid framåt för helsicke Linda! Hur svårt ska det vara???. 

Jubon har blivit jättemycket starkare och han är riktigt kvick att svara framåt nu. 

Eftersom han kändes så fin idag så blev det anmälan till en 1,00 klass i Falun nästa helg. Söndagen går han LA:1 i Ludvika. Det blir tuffa veckor med tävlingar nu för Jubon. Både dressyr och hoppning. Hoppningen avslutas i slutet av oktober med en inomhustävling 1,00 och 1,05. 

 

Karins häst dök upp idag. Jag var inte hemma så jag får se den i morgon. Jag var på 40 årskalas. Japp, klockan är tio och jag är hemma! Man är ju mamma nu Gud bevars! ;-)

 

Bilder från tävlingen kommer i morgon - då får ni se mina nya stövlar.. som jag för övrigt fick blodstopp i fötterna av. Vill man vara fin får man lida pin!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-