Blandad kompott!

Grodan och Domino Grodan och Domino

Igår fick Edic följa på hoppträning i Bäckan. Jubon tävlade ju i helgen och skulle gå dressyr för Carina idag så han fick stå över. Edic var överlycklig över att få vara med igen och laddade ur rejält i början i passet. Han hoppade med sin vanliga glädje. Vi tog det lite lugnt eftersom han inte hoppat på så länge. En mindre bana fick bli lagomt. Det var jätteroligt att ha honom med igen!

 

Jubon red jag för Carina idag. Jag mådde inte riktigt bra så Carina tog över ridningen efter halva lektionen - inte henne emot. Hon gillar verkligen Jubon. Han såg fin ut och det känns helt ok att tävla dressyr i helgen.

 

Viktor kördes här hemma för första gången igår. Han var lite laddad men skötte sig bra. Idag gick det ännu bättre och han kunde trava själv med mig och Sofia i rockarden.

 

Altanero och Domino kördes igår - Eller nja, Domino gick på släp. Det gick nästan friktionsfritt. Altanero provade en fulvändning men det hade han inget för. Domino verkar gilla släpturerna nu och gnir som en tok brevid vagnen - Söta lilla kuse!

Altanero funkar bra med skor runt om så nu törs jag köra på lite mer. Han galopperade i vagn igår och det skötte han bra. Han har blivit sååå fin så det blir spännande att se hur han svarar på träning. Väntar dock med inridning tills i vår eftersom han vuxit så mycket.

 

Dijon fick bära runt på mig idag igen. Det var i onsdags vi tränade sist så idag fick vi nästan börja om från början igem. Synnerligen känslig häst. Upp - och avstigning gick däremot jättebra idag. Tämjer man honom så har man nog en vän för livet. Han är otroligt angelägen att få kontakt.

 

Karins häst Izling fick följa med Coddan på släp en sväng igår. Karin följde med så de kunde promenera hem när jag körde vidare. Izling är minst sagt korpulent och mäste ner i vikt snarast. Han är en söt liten hingst men är hingstig och väldigt ohanterad. Han höll på att riva stallet när vi ställde honom i box. Karin har fått för sina synder..

 

Unico kördes också igår. Han skötte sig som vanligt som en gammelhäst och lullade på som han aldrig gjort annat trots att det var fyra månader sedan vi körde honom sist. Kanonhäst!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-