Oro är mitt andra namn

Viktor Viktor

Dagen inleddes med ponnyritt på Coddan. Vi studtsade iväg tillsammans och tränade lite galoppfattningar efter grusvägen. Han börjar bli duktig på att fatta rätt galopp och bitvis är han superfin att rida - mellan bocksprång och skuttelihopp. Han går i fin form när han inte har mulen vid kotorna och jag börjar känna hopp för min lilla mupphingst. Däremot var jag lite orolig i själen när vi åkte in med honom till kliniken för att kolla upp varför han ömmar på sin "frakturknöl" på huvudet. Värre blev det när Nino upptäckte att ytterligare en tand satt löst.. Röntgen! Jag började planera vad jag kan sälja i huset.. Hur dyrt blir det? 20? 40? Kanske 80? Ont i magen! 

Förstå min lättnad när det visade sig att det var en mjölktand som satt löst! Roten såg fin ut tack och lov. Tanden ska egentligen inte bytas redan nu men den har antagligen fått en smäll den också.

Jag som just dömt ut Gud IGEN för att han aldrig är med mig... Tar tillbaka det! Sorry Gud!

 

Viktor kördes idag och det gick jättebra! Sofia åkte med i vagnen största delen av turen och Viktor skötte sig utmärkt till och med när vi mötte två hästar efter vägen. Han kommer att bli superfin att köra!

 

Dijon gjorde framsteg idag! Jag kunde kliva upp från en pall, sätta foten i stigbygeln och lägga mig över ryggen. Vi kör samma övning i morgon. 

 

Edic och jag red en utevända där vi kunde galoppera en hel del. Vädergudarna var inte med oss så vi var fullständigt dränkta när vi kom hem. Det tog timmar innan jag tinat upp! Edic kändes fin iallafall och han verkar nöjd att få vara i medlepunkten igen. På fredag ska han få prova en ny sadel få se om den kan vara något.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-