Regn, regn..

Igår var jag och Jubon i Falun och tävlade hoppning. En klass, 1,00, stod på schemat. Tur det - regnet östa ner. Jubon gick in och gjorde sin bästa runda ever! Två riv, det ena mitt fel det andra max otur. Bästa rundan ändå eftersom han svarade perfekt och var JÄTTEFIN att rida. Pigg och glad! En kvinna sade till mig efteråt - Vilken fantastisk inställning han har! Så glad och positiv!

Att få höra det var pricken över i:et. Jag har nått ett delmål!

Dressyrtävlingen idag ställde jag däremot in. Jag hade inte det minsta lust att klaffsa runt i lervälling. Jag vill inte ta bort den glädje han har nu genom att tvinga honom prestera i lera.  Det blir fler gånger!

 

I morgon ska Karin och jag snickra lite. Sofia får köra Coddan och fixa stallet så länge. Jag har fått tillgång till det skjul som står i en av hagarna så det ska öppnas upp och ströas så blir det ligghall åt Avatar som kommer snart. Dijon får gå där så länge sedan får han göra Viktor sällskap. Avatar är ytterligare en av Jubons avkommor och även han ägs av Åsa. Han är två år och hingst - till salu! Anyone??

 

Appropå till salu så fick jag ett samtal i torsdags där en kvinna ville köpa Corazon. Hon hade hittat den över ett år gamla annonsen på något vänsters vis på nätet. Jag förklarade läget och också att han, as we speak, ligger på opertionsbordet för kastration. Kvinnan lät helt förtvivlad när hon utbrast - Du skämtar???  Nej, så trist är det. Hur som helst är inte Corazon till salu och nu är han dessutom valack. Anna ringde igår och berättade att allt gått bra. Stenen var fastväxt så beslutet att kastrera var helt rätt - skönt för Anna. Hon hade lite ångest över det hela innan.

Biffen sköter sig bra också och de tycker att han är en mjukis.. ??? Umgåtts för mycket med PRE kanske? :-)

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-