Jubon i form!

Foto Sofia Olsson Foto Sofia Olsson

Tävlingshelg har det varit för mig och Jubon. Igår var vi till Svärdsjö för att tävla inomhushoppning. Jag valde att bara rida en 1.00 klass eftersom det är första inomhustävlingen för oss två tillsammans. Jubon var strålande fin på framhoppningen och minst lika fin i ridhuset men piloten är ju bara tvungen att vara med och störa så vi fick två nerslag - as allways. Jag var trots det jättenöjd. Jubon är verkligen i fin form nu!

Idag var det dressyr i Hedemora. Jag var nervös över att glömma programmet eftersom B:3 inte är direkt logiskt upplagt. Jag lyckades komma ihåg programmet förutom att jag fattade galopp en bokstav för tidigt vilket kostade mig 2 poäng på en mycket lyckad fattning.. TILT kallas det.  Jubon var jättefin och skötte sig överlag bra, missade lite på övergångarna som vanligt - blir lite stark. Fick dock en 8a på avbrott och ny fattning! Döm om min förvåning när JAG på Jubon lyckades skrapa ihop 63,03 procent. Vi låg tvåa länge men sedan flyttades vi ner vartefter och slutade som sjua - Sex placerade så klart och bara tre ryttare kvar. Hade varit kul med placering.. :-( Är ändå jättenöjd över dagen!

Nja, jag har nyss gått igenom bilderna från idag och är inte de nog för att starta min karaktär så jag kan gå ner i vikt så finns det inget som kan det. Bläää!

 

I morgon ska Altanero longeras få se om han blir elak då med för då ska han kollas upp vad det är som stör honom. Sköter han sig prickfritt då så blir det hårdhandskarna på i körningen. 

Alla de andra ska tränas i morgon också så det blir fullt upp.

 

På onsdag drar jag, Grodan och Johanna Spets till Spanien . Vi ska träffa Johannas spanska familj och åka runt på stuterier. Det ska bli helt underbart att få komma iväg. Fint väder ska det visst bli också! Grodans solhatt får följa!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-