Spanien - Here we come!

Jahapp, då var sista dagen i stallet avklarad. I morgon åker vi till Spanien. Att packa var inte det lättaste. Halva väskan består av Grodkläder och blöjor samt en del presenter till familjen i Spanien. Jag har köpt en pläd med dalahästar på. De där spanjorerna fryser ju bara det blir kallare än + 10 grader. De är inte som oss nordbor de eller!

Jag frös i och för sig nästan rumpan av mig idag så jag ska nog inte vara så kaxig kanske..

 

Sofia tar hand om kusarna här hemma. Alla utom Jubon och Coddan får vila när jag är borta. Carina rider Jubon och Sofia kör Coddan.

Idag fick jag hem Edics (tilltänkta) sadel - strålande eftersom han nu är behandlad... Suck.

Jag fick helt enkelt prova ridningen i den på Jubon och bara sitta på Edic. Det löste sig dock ganska enkelt - den var för smal för Edic och låg inte an hela vägen på Jubon - dessutom for jag runt som i en tvålkopp i den trots greppläder. Ingen Amerigo CC för mig alltså. Med det så var deras utbud provat och vinnaren är fortfarande Amerigo Classic med Alton som god tvåa. Vad är då problemet? De ligger inte hundra på Edic! Mummel mutter...  Antingen får jag byta häst eller så får jag byta märke.. Vad tror ni valet blir?? ;-)

 

Viktor och jag tog en tur idag med. Han kan nu gå direkt ur stallet med mig brevid, stannar snällt och låter mig kliva i vagnen. Han står stilla när man ber honom även ute på vägarna. Bilar är inget problem. 

Idag klättrade han på Dijon - han börjar göra skäl för namnet även i hagen nu, Tuffe Viktor! 

 

Dijon börjar finna sig i hantering nu och vi gör framsteg varje dag. Han blir nog lugn och fin så småningom, men han kräver sin ryttare. 

 

Ha det så gott nu allihop! Vi hörs när jag kommer hem!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-