Dagen idag

Ska försöka låta lite positivare idag men det blir svårt... Jag känner mig överkörd av tåget. Många förstår inte kärleken till ett djur. De förstår inte hur man kan sörja "bara en katt"..  Hon var ett av mina barn i tolv år. 

 

Dagen idag inleddes med körning av Viktor. Jag tänkte ta med Dijon ut brevid så jag skulle rida och Sofia köra. Tyvärr fanns inte barnvakt att uppbringa så jag fick planera om. Dijon fick gå släp bakom Viktor. Dijon behöver komma ut och se sig omkring och vem bättre att visa omgivningarna än tuffe Viktor. Min granne håller på att gräva upp hela gården så det står stora lastbilar och grävmaskiner efter vägen, inga problem för Viktor som självsäkert knallade förbi allt med en sprattlande Dijon brevid sig. Väl förbi alla farligheter lugnade sig Dijon - alldeles för mycket. Det blev bokstavligen släptur av det hela. Tänk att det ska vara så svårt att gå släp första gången. Man tycker att de ska vilja följa med hästen framför men nej... Efter lite tålamodsprövande, stannande och framrusande fattade Dijon vad det hela gick ut på och vi kunde på hemvägen faktiskt njuta av turen ute. Viktor skötte sig fantastiskt och lydde minsta vink från mig trots att det blev lite snabba beslut emellanåt. 

 

Jubon fick Carina rida idag då jag ansåg mig själv som olämplig ryttare i mitt skick för dagen. Det blir lätt fel när man inte är ok och då är det bättre att deligera.

 

I morgon ska jag ta en fight ( förhoppningsvis inte) med Altanero igen. Han ska köras ilag med Coddan. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-