Minibloggning

Grodan träffar Remache Grodan träffar Remache

Altanero har stigit en aning i pris nu. Idag skötte han sig, inte strålande, men hanterbart. Jag körde honom ilag med Coddan. Ingen turbobackning idag men några sparkar blev det. Vi galopperade en del idag och hans fantastiska galopp gör att man förlåter en stor del av hans istadighet. 

Coddan ser som vanligt fantastisk ut i vagn och han glider fram i alla gångarter.

 

Jubon fick galoppträna med Fia idag, som är hemma på besök i helgen. Jag hade fått en tid hos sjukgym så jag drog tacksamt iväg dit. Sjukgymnasten är alltid lika imponerad över hur en rygg kan bli så stel och stum som min. Den här gången har jag dessutom låtit det gå lite för långt. Några knak, nålar och ultraljud senare kändes det bättre men långt ifrån bra. Ny tid nästa vecka. Mina axlar sitter uppe vid öronen och det vore trevligt att få en hals igen.

 

I morgon ska Dijon följa med Viktor ut i skogen - spännande!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-