Avatar på plats

Drömhingsten, Foto Jag Drömhingsten, Foto Jag

Igår red jag Dijon utan ledare för första gången. Han fick följa med Viktor ut på grusvägen. Dijon skötte sig utmärkt och vi kunde trava bakom vagnen utan bekymmer. Tuffe Viktor gick i spetsen och visade hur man ska sköta sig. Vi fick dock en liten incident vid en bil full i jakthundar. De stormskällde så t o m Viktor tvekade att gå förbi. Det slutade med att jag fick kliva av Dijon och leda förbi bägge hästarna. Dijon fick träning i på och avstigning i naturen och det gick finfint. 

 

Jubon och Fia gav sig ut i regnet och kom hem rätt dränkta. Regnet fortsatte ösa ner hela kvällen och natten så i morse tvingades Edic och Coddan stanna inne pga att deras hagar är bottenlösa. I morgon ska jag ordna till en av beteshagarna  så den blir fit for fight inför vintern - jag får offra den. 

 

Avatar anlände igår. Han har växt till sig sedan jag såg honom sist. Han fick stå inne brevid en kaxig Edic i natt ( han gillar sällskap egentligen men måste härja lite ändå). I morse fick Avatar gå ut. Han verkar gilla läget. Jubon börjar bli van att det byts hästar i hans grannhage så han gick fram och tittade bara sedan återgick han till sitt hömumsade. Han är rätt cool, mr Jubon.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-