Vinterväg

Jag inledde dagen med en omgång  hos sjukgymnasten. Nu känns ryggen mycket bättre!

När jag kom hem körde jag Viktor. Han fick återigen visa vilken cooling han är då vi först mötte en traktor med timmeersläp sedan drog en karl igång motorsågen tre meter ifrån oss. Inget rubbar Tuffe Viktors lugn! I morgon skulle vi åka till travet men det är blixthalka så det ser lite mörkt ut för sådana aktiviteter.

 

 Jag fick berättat för mig idag en riktigt galen story! Mammas arbetskamrat berättade att  igår hade en älgtjur jagat hennes dotters hästar. Han hade försökt betäcka dem så de hade flytt i vild panik genom staketet med älgen efter sig. Folk lyckades till slut fånga hästarna och älgen är det beordrat skyddsjakt på.

Jag kunde inte hjälpa tanken på hur det hela gått om det varit Jubon älgen givit sig på - vad hade hänt då? Hade de slagits till en av dem dog eller hade Jubon dragit han med? 

Vad gör man i den situationen? Tänk att komma till stallet och hitta en älgtjur i hagen! Går man emellan eller gömmer man sig och ber en bön?

Låt oss hoppas att vi slipper uppleva det. Min Pikant blev ju jagad av ett vildsvin i hagen som polisen sedan fick skjuta med sederingspil. Gissa om Pikant var skärrad?? Allt gick bra, tack och lov.

 

Edic och jag tog en skogspromenad idag. Han var tokladdad och skuttade och for över stock och sten, överlycklig över att få komma ut igen. Min älskade Edic!

 

I morgon hoppas jag att isen på vägarna är borta så jag kan göra allt jag planerat.. Jäkla snö!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-