Nära döden-upplevelse.

Idag höll jag på att mista livet.. Jag skulle hämta Jubon i hagen. Jag visslade åt honom men han fortsatte äta hö och visade inget intresse av vilja komma. Jag gick fram och skulle ta honom - då small det. Han slog rakt ut, landade i hölådan (tror jag) och slog igen sedan drog han iväg i hagen. Jag träffades på armen och knuffades omkull av kraften. Jag såg hovar överallt och var för ett par sekunder övertygad om att jag skulle träffas i huvudet. Armen gjorde fruktansvärt ont och jag befarade benbrott men efter en stund funkade armen igen. Axeln är värst nu, blir nog riktigt stel i morgon.

Varför slog han? Vet inte..Antar att han ändå inte uppfattade att jag kom trots visslingen och att han vände på huvudet. Han såg skärrad ut när jag gick fram och hämtade honom efter att jag plockat ihop mina kroppsdelar ur leran och rest mig upp. Stackars mamma blev så klart livrädd när hon hörde mig skrika att armen nog är av.

Hade tur i oturen den här gången med - några incidenter har man ju varit med om under alla år.

 

Hur som helst så hade jag för ont för att rida det dressyrpass jag planerat så jag longerade Jubon med pessoaselen i stället. Han har börjat få upp ryggen riktigt bra nu. Rumpan har rundat sig 200% bara sedan championatet. Kul!

 

Edic red jag på morgonen innan smällen. Han känns fin nu när han fått hela sulor. Pigg och glad var han och vi tog en mysig skogstur.

 

Altanero och Domino fick en promenad. Altanero tömkörd och Domino i grimskaft. Pelle följde med på promenaden och hade Grodan i vagn (barnvagn alltså :-) ). Köp en trisslott!!!!

 

Dijon får vänta tills i morgon tyvärr. Min arm är inte så smidig som krävs när man rider känslig unghäst. Hoppas nu bara att jag inte är utslagen i morgon. Jag måste kunna rida!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-