utslagen..

Ajjjj.. Axeln är riktigt öm och jag kan inte lyfta armen. Jag ska ringa läkaren i morgon så jag får skadan på papper ifall det blir nå elände av det hela. Ingen ridning idag alltså, jag vilar tills i morgon. Framåt och bakåt gör inte ont men att lyfta armen rakt ut gör riktigt ont - alltså borde jag kunna rida i morgon... MÅSTE!!! Snälla jäkla Gud, gör så jag kan rida!

Det är hoppträning i morgon och dressyrträning på onsdag. 

I morse kom jag iväg till stallet efter två värktabletter och möttes upp av hela mitt arsenal - mamma, Karin och Sofia. Karin körde Viktor och red Jubon. Sofia mockade och mamma packade hösäckar. Jag gjorde det jag kunde = bar vatten med min friska arm och blandade kraftfoder till kvällen. 

Gissa om jag är tacksam över de underbara människor jag har ikring mig? 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-