Läkarbesök

Igår var det fullt upp igen. Arsenalet var samankallat för att allt skulle funka med en halvinvalid tränare. Jag provred armen på Edic och det gick bra så länge jag inte lyfte armen utåt - vilket man inte behöver göra så ofta på hästryggen. Edic var dunderladdad igen och jag fick hålla i mig ett par gånger.

 

Vidare tog vi med oss Dijon till klubben. Även han var laddad och jag är glad att jag longerade honom innan jag klev upp - OJ va han flög! Han ser bättre ut nu när han skodd även bak. Det visar sig på gruset sedan om han behöver hela sulor. Han fick duscha fötter och hals efteråt - DET var riktigt läskigt men han blundade och stålsatte sig och såg jättestolt efteråt när han fick beröm.

 

Audur var inte heller han lugn och fridfull. Det hade jag i och för sig inte räknat med! Han var lite extra laddad eftersom han fick vila två dagar nu. Han gjorde en riktig rivstart som avslutades med en tvärnit mot väggen. En viss risk för wiplash-skador hos ryttaren! Han lugnade sig snart och han kändes så där rolig att rida igen. Åh vad jag hoppas att jag kan få till honom så han kan visa sin kvalité och potensial. Fick rapport om att han har hela 117 i blup! Han är toppstammad tydligen. Kul! Trist att han är så svår bara. Vi ska göra vårt bästa, han och jag. Vi ska minsann visa dem! ;-)

 

Coddan fick Karin köra. Jag ville inte rida en gummiboll när armen inte funkar.

Altanero och Domino drog vi skogs med. Jag tömkörde Altanero och Karin ledde Domdom. Domino fick springa lös i skogen vilket var skitkul! Han körde omkörning, slalom och backträning helt på egen hand. Han höll sig dock brevid oss hela tiden.

Jubon lejde jag ut till Malin som fick rida honom i markarbetsgruppen för Therese. Som vanligt var han laddad till tänderna - det är han alltid i Bäckan.

Ett roligt återseende i Bäckan var UNICO! Han är såld till en tjej från Mockfjärd så han står i Bäckans stall. Han tittade upp direkt när jag ropade och jag blev faktiskt tårögd när han ivrigt knuffade på boxdörren när jag kom fram till honom. Underbara Unico! Han kan då skatta sig lycklig som hamnat i så goda händer - nästan lika goda som mina! ;-)

 

Idag fick jag inte mycket gjort - fick en läkartid för armen. Sickades vidare till Falun och röntgen, sedan vidare till akuten. Röntgen visade att fästet för nyckelbenet blivit skadat så jag skulle bedövas på nå vis.. KOm aldrig så långt eftersom det hela tog så ofantligt lång tid att jag fick prioritera min Groda som ropade efter sin mamma hemma hos mormor. Jag var ju naiv och trodde att jag bara skulle få ett "vila" i utlåtande så jag lämnade Grodis hos mamma. Jag får helt enkelt åka in igen och fixa sprutor osv.. Hoppas bara jag slipper prata med thailändskan från helvetet när jag ringer i morgon - då ger jag upp! Då får Nino behandla axeln!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-