Raggsocka

Grodis! Grodis!

idag klippte jag av Coddan pälsen. Om jag tyckte han var piggelin förut så var det inget emot vad han var efter klippningen! Vi skuttade ut från gården och taktade iväg ut på ridtur. Han galopperade som aldrig förr och blev inte det minsta trött uppför backen. Hans färg blev a´la raggsocka. Han var fullständigt cool att klippa så han blev helklippt från topp till tå.

 

Edic red jag dressyr på. Han börjar bli sitt vanliga jag igen så nu är det roligare att rida honom. Han samlar inte upp sig lika mycket nu. Vi jobbar vidare.

 

Igår körde jag Viktor med Audur på släp. Audur är lite skrajsen för bilar så det är perfekt för honom att gå bakom Viktor som inte är rädd för Fan själv. Vi körde en lite längre tur än vanligt. I morgon ska de två ut igen och då får även Dijon följa. Karin får köra Viktor då så rider jag Dijon.

Dijon red jag i ridhuset igår. Han var jätteduktig! Vi travade åt bägge håll och han var inte rädd för speglarna den här gången. Det tar sig!

 

Jubon gick hoppträning. Han var som vanligt laddad till tänderna! En av de andra hästarna skvätte grus på porten (som alltid funnits där) och då flög Jubon i luften! Vi drar ner lite på havren nu tror jag!  :-)

Lektionen gick bra, vi tränade övergångar, rakställning och lydnad. Jättebra för mr Jobido! Han var mindre laddad när vi var klara och svetten rann av honom. Han fick vila idag, i morgon är det berget som gäller - om det är plusgrader.

 

Altanero och Domino drog jag iväg in i skogen med och klättrade. Jösses vad hårt de där backarna tar - på mig! Jag är helt slut efteråt. Bra träning! I morgon ska jag sitta upp på Altanero igen. Tänkte rida in honom trots allt och skritta honom över vintern i skog o mark.

 

Jag har sorg idag - Jag hittade ju en sagohingst i Spanien när jag var dit. Efter många om och men bestämdes att han skulle röntgas och köpas om röntgen var ok. När detta beslut tagits får jag mail att han blivit såld dagen innan.. Faaaaan! Jag som smidit planer och ordnat en bra deal med en bekant. Det var väl inte meningen då.. Såååå synd!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-