Inte som jag tänkt det..

Audur tränar demonfördrivning! Audur tränar demonfördrivning!

Helgen har gått till att hosta och flåsa. Jösses så dålig jag varit i luftrören. En dyngkärra och jag stod dubbelvikt med hjärtklappning och andnöd. Idag kände jag mig piggare så jag tog mig iväg till stallet med planen att rida och träna hela bunten!  - Tji fick jag. Sofia hamnade tydligen på akuten igår med gallstensanfall och Grodis hade inga planer på sovning under förmiddagen så det blev kaos. Jag tvingade Pelle att ta Grodan ett par timmar så jag fick rida Edic. Karin fick köra Viktor med Audur på släp och tog även ut Coddan i vagn. 

Sonja ( som bor på gården) gjorde ett försök till promenad med Grodan i vagn men han hade gett sig sjutton på att vara vaken - och högljudd! Jag hann iallafall med att jobba Dijon med påse och doningar under tiden de var ute. Dijon fick ett par mindre hjärtattacker av påsen men sedan fattade han vinken.

Audur jobbade jag med efter att han gått släp och han gjorde ett jättejobb med sina rädslor. Spänd men ok såg han ut med påsen på huvudet. Vi jobbar vidare.

 

Jubon skulle ha gått hoppträning men den blev inställd en timme innan start.. Lite lätt irriterande! Det är inte BARA att komma iväg för mig.

 

Stallet fick jag klart efter att i panik ha ringt in min pappa som barnvakt. Han fick lulla runt med Grodan i famnen medan jag for runt som en tok och fixade marktjänsten. Klart blev det iallafall till slut! Tur man har föräldrar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-