Antarktis

Idag vaknade jag till en utetemperatur på -27 grader. Jag tappade fullständigt sugen men det var bara att kliva upp och dra iväg på dag två i Dannekursen. Igår red Carina Jubon , han såg fin ut och han fick verkligen kämpa. De tränade öppna i förvänd galopp bl a. 

Idag tränade Jubon och jag vidare med samma övningar och det var inte utan att Jubon kändes lite mör. Danne var lite förvånad över att se en PRE som INTE har lätt för samling. Han var inne på samma linje som vi att Jubon behöver stärkas genom övergångar och komma till ärlig bjudning.

 

Edic var nästa kille till drabbning och han fick kämpa! Han har inte den framåtbjudning som förr så  jag fick kämpa livet ur mig. Förvänd galopp är inte bara nu för tiden... Jag fick rida Edic annorlunda än vad jag är van. Lättridning och i låg form. Allt för avslappning och framåtbjudning. Han kändes jättefin men seeeeg! Danne tyckte att Edic var en "söt häst".. Söt????  :-D  Han sa också att med tålamod och rätt träning kommer jag att få "betalt". Tålamod har jag massor av när det gäller Edic! :-)

 

Tyvärr hindrade kylan mig från att träna Audur idag. -27 är inte lämpligt för en svettig häst att gå ut på lösdrift. I morgon ska det bli varmare så då drar vi till klubben. 

I morgon  ska Coddan och Dijon och Viktor också tränas.   

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-