Audur

Tibet nästa - som packåsna Tibet nästa - som packåsna

Idag var stora dagen för Audur. Jag longerade honom med bildäck på sidorna, väntade mig en reaktion men den uteblev. Han var helt cool. Då var det dags! Sofia fick hålla i linan och jag klev upp, repgrimma och tyglar. Den förut så coole Audur försvann blixtsnabbt och jag hade det berömda vänsterögat riktat mot mig igen. Sofia ledde mig ett par varv och Audur var spänd. Jag bad henne ge lina och då bar det av! Full galopp i tre varv, inte sken, jag höll mig i sadeln och stålsatte mig för att inte röra tyglarna. Så plötsligt stannade Audur. Han drog några gånger till men stannade själv efter kortare och kortare sträcka. En liten delseger känns det som. Vi jobbar vidare. Han ska få intensivkurs nu få se. 

 

Resten an kusarna fick vara idag - 25 grader minus är inget ridväder...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-