Träningsstopp

Rudolf / Coddan Rudolf / Coddan

aNu är min dator tillbaka så nu hoppas jag kunna blogga igen. 

Idag har jag haft besök av Audurs ägare och Johanna Spets. Audur visade inte sin bästa sida idag heller.. Jag pratade med Nino om vad det kan bero på att Audur ha sådant flyktbeteende och varför han är bättre vissa dagar. Hästen är utredd från topp till tå utan större anmärkning, han är marktränad på alla de vis och riden på alla de vis men inget hjälper. Beslut togs att han ska ridas på smärtstillande för att se om det gör någon skillnad. Idag var andra dagen på smärtstillande..  Hoppas att vi får något resultat..

 

Edic å andra sidan glider fram som en demon i snön! Han känns fantastiskt fin och jag ber till Gud ( eller någon) att han får vara fräsch nu! 

 

Jubon reds av Carina igår medan jag hastade iväg till apoteket och hämtade Audurs medicin. Åsa var här och skodde sina hästar och även två av mina. Det blir totalt stopp i övrigt arbete när hon är här så vi fick kliva upp extra tidigt för att få klart stallet. Sofia hann ut med Viktor innan Åsa dök upp.

 

Torsdagen bjöd på -25 grader så även då var det träningsstopp - stressande!

 

I morgon är det säsongens sista hoppträning och då får Edic vara med igen. Jubon red jag idag i ridhuset så han får slippa ridhus i morgon. 

 

 

.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-