Julmarknad

oemotståndlig! oemotståndlig!

Edic gick hoppträning idag och gjorde det med bravur. Han har en störtskön inställning till hoppning men överarbetar (som vanligt) även detta. Hej och hå vad han tar i! Han blir självklart trött men kämpar in i det sista. Han satte som vanligt hastighetsrekord i studtsserien. 

I morgon går han dressyr för Carina sen får han en välförtjänt vilodag.

 

Jubon fick en skogstur eftersom Pernilla hörde av sig och erbjöd sig att rida. Sån´t gillar vi!!! 

 

Jag och Domino drog iväg på julmarknad där en mycket populär och skötsam Domino fick bära runt på ungar oavbrutet i två timmar. Han hade sina renhorn på sig och sin fina cowboysadel.

Jag har haft massor med trevliga konversationer under eftermiddagen där jag bl a fick höra om moster Pernilla som också har en liten häst, fast utan horn... och om hur tråkigt det måste vara att åka rymdraket.  Säga vad man säga vill om barn men prata kan de! och så finns det de som stirrar skräckslaget och de som är tysta och bara ler. 

Jag är iallafall jättestolt och nöjd med Domino som stod stilla och gick snällt med alla. Han blev lite upprörd när ridskolans ridande luciatåg, med Sofia som Lucia,  gick förbi och han inte fick följa med. Han lugnade sig dock snabbt och gick in för sitt kall i livet igen - barn. 

Väl hemma fick stackars Altanero ut för hans frustration! Min granne berättade på marknaden hur hon och hennes söner brukar titta på Altanero och Dominos lekar - Vi behöver ingen tv så länge vi har dem!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-