sjuk Grodprins

Grodan har varit sjuk i två dagar efter att ha fått vaccin. En vanlig reaktion tydligen men nog så jobbigt då han mått riktigt dåligt med feber och ont i låren där de stuckit nålarna. Stackars Grodis! Jag fick ställa in all träning av hästar igår och ägna mig åt min lilla sjukling. 

Sofia tog hand om stallet och körde även Viktor en vända. Han var som vanligt drömmen att köra. Hans ägare kommer hit i mellandagarna och provkör sin stjärna.

 

Idag hoppade min mamma in som barnvakt så då kallade jag in Karin för ridhjälp. Vi red ut med Edic och Dijon först. Edic var jättesprallig men Dijon höll sig lugn. Han blir en riktig klippa den hästen. 

 

Jubon och gummiCoddan fick pulsa i snön, vilket överenergiska  Coddan behöver! Jösses så sprallig och fläng han blivit! Han studtsar som en guttaperka direkt från gården. Vad månne bliva? Förhoppningsvis är det trotsåldern. Vill inte gärna rida på hårdare heller pga hans ringa ålder så jag får väl bara hålla i mig helt enkelt. När vi pulsat en stund är han inte så uppkäftig längre så då är han jättefin. 

 

Audur har tyvärr inte svarat på det smärtstillande så nu hoppas vi på Ninos kunskaper.. Audur beter sig som om någon skjuter slangbella i rumpan på honom var tredje meter. Han hyperventilerar och biter sig själv i kinderna för att han tar i så hemskt. Han är utredd från topp till tå men inget hittas. Tips anyone?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-