Corazon till salu

Grodan är med och bloggar! Grodan är med och bloggar!

Jahapp, det blev inte som jag tänkte... Ridhuset är fullbokat av ungar på hyrda ridskolehästar så det blev uteritt för mig ändå.. Ungar på ridskolehästar och hingstar är ingen bra kombo. Ungarna tycker det är en strålande idé att använda hingstarna som bromskloss när de speedar runt i ridhuset.. Inte kul.

 

Idag fick jag med mig Pelles sons flickvän ut och rida,  hon med fjordingen. Hon fick äran att rida Edic idag och jag fick nöjet att se honom från sidan från Jubons rygg. Han är sååååå vacker min Edic! Jag blir alldeles varm av stolthet när jag ser honom glida fram i snön med stora luftiga steg, spetsade öron och en enorm utstrålning! MIN häst! Bara min! Johanna fick prova spansk skritt vilket hon uppskattade.  Jubon var laddad och jag hade fullt göra att hålla oss bakom Edic. 

 

Marie Schubert, som äger Viktor, kom på besök idag och följde med ut och körde. Vi tog Öjjeman med oss. Viktor visade sitt underbara jag som vanligt. Vi mötte en skoter i trångt läge utan bekymmer, Öjje höll på att sätta sig i knät på Marie men Viktor tog det hela med ro. Ungar i pulka var inget problem heller. 

Viktor blir kvar en månad till blev det bestämt - inte mig emot!

 

Corazon ska säljas, fick jag besked om idag. Eventuellt kommer han tillbaka hit för försäljning. Anna har bestämt sig för att köpa en mindre häst och mer utbildad häst som hon kan tävla WE med. 

Jag har lagt in annons här på hemsidan där ni kan läsa mer om Corazon. Han finns för dagen i Norrtälje hos Heins Klosterman.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-