stress

Usch så irriterande det är när texten är svart från början.. Måste ändra vraje gång. Nåväl, idag skötte sig Coddan strålande på vår körtur. Nu är han dyr igen!

De andra fick vara till i morgon då Karin kommer och hjälper mig. Jag hade massor med planer för dessa två veckor då mamma är långledig och kan ta Grodan. Tyvärr lyser Sofia med sin frånvaaro så jag hinner inte med något extra alls eftersom Grodis behöver sin mor efter någon timme.

Idag skulle vi lägga golv hemma så Pelle fick ta  ungen på fm och mamma på em. Jag fick en timme däremellan.

Jag måste nog ta en funderare hur jag ska göra med allt.. Hur jag än vänder mig har jag rumpan bak och jag kan inte tvinga Sofia att vara här. Hon är kär nu så hon har bara "hjärtat" i huvudet..  En annan har ju bara häst i huvudet oavsett vad som händer runt omkring en.

 

Jag släpper aldrig mina egna men företaget ligger pyrt till.. Jag är tvungen att gå tillbaka till jobbet nu också så då blir det ännu tuffare att räcka till. Tiden får utvisa..

 

Jag vill så gärna räcka till och jag vill verkligen ha hästarna kvar.. 

 

 

I morgon borde jag hinna med fyra eftersom Karin kommer!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-