Bra dag

Idag flöt det på bra och Karin och jag kom ut med de fyra som var planerade. Fem blev det med Audur som gick släp efter Viktor.

Vi tog en lugn skogstur med Edic och Jubon först. Jubon har blivit en riktig skogsmaskin - han går fram överallt. Postlådor och spöken ute på vägarna är däremot läskiga.

Edic är som alltid tvärsäker på foten, han får man nästan hålla koll på så han inte trampar rakt ut i ett kärr eller något. Han skulle nog göra det om jag bad honom.

 

Nästa par var Viktor och Dijon. Jag körde Viktor, jag fick sällskap i vagnen av Vilda som är i byn på besök. Bara nio år gammal, ändå har hon en fantastisk känsla för att köra häst! Hon fick ta över tömmarna på Viktor en stund ( jag höll i tömlåset för säkerhets skull). - inga problem, hon styrde som om hon aldrig gjort annat. Hoppas hon tar vara på sin känsla för hästar.

Dijon ser jättefin ut från sidan och han ser sååå glad ut! Han älskar verkligen att få komma ut. Jag tror aldrig jag sett en PRE med så minimalt med biljardering som han. Han kommer bli en riktigt fin ridhäst. Hoppas han hamnar hos någon som kan ta vara på honom.

 

Audur lullade med på sitt coola sätt - dessvärre såg han lite framhalt ut idag. Han ska ju till Nino på fredag få se vad han hittar... En följetång kanske? :-/ Nä! Nu är det nytt år - Det MÅSTE bli bra allting nu!

 

I morgon kommer fjordingtjejen igen - hon får välja kuse, få se vem som vinner! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-