Nyårspyssel

Grodan fick tag på datamusen så hela inlägget försvann.. Tur att han är söt!

Provar igen nu, musen urkopplad. 

Igår red jag och Basses (Pelles son) tjej ut igen. Hon blev, an någon ytterst underlig anledning, förälskad i Edic sist så hon ville rida honom igen. Det fick hon eftersom jag inte ville riskera hennes liv på Coddan air.

Döm om min förvåning när Coddan skötte sig absolut strålande hela ridturen! Jag var beredd och höll i mig men turbulensen uteblev! Han kanske tycker att han är vuxen nu när han gått in på sitt fjärde år!

Hur som helst så får han nu sin välförtjänta vintervila på tre veckor. 

Altaneros vintervila är därmed slut så på måndag är han tillbaka i branchen. 

 

Audur åker nog hem efter klinikbesöket på fredag så då får Altanero occh Domino flytta till den lösdriften i stället och få närmare till stallet.

 

Nyårsaftonen var ett pyssel - Jag hyrde in Audur och Viktor på ridskolan, Dijon och Avatar stängdes in i ligghallen, Domino och Altanero fick dela  på Jubons stora box och Jubon fick kliva ner i den mindre uteboxen. Alla hästar säkrade för de enorma fyrverkerier som skjuts upp från bostadsområdet på andra sidan riksvägen vid stallet. 

PÅ morgonen efter var det ett ännu större pyssel att få alla hästar på sin plats igen men till slut var alla "hemma" igen och glada. Att döma av boxarna så har det varit lugnt i stallet, ströet var tillplattat av liggande hästar och inga omkringvispade dynghögar, allt foder uppätet. Strålande! Världens bästa pappa åkte på eget bevåg upp till stallet vid tolvslaget och tittade till allt. 

 

Viktor och Audur hamnade i varsin ände av ridskolestallet så de var överlyckliga att ses igen på morgonen. Väl ute i hagen var det vanliga grollet över maten men sedan samsades de över hölådan som vanligt.

 

Nytt år - nya tag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-