Domino och Altanero in training!

Domino o Edit Domino o Edit

Viktor visade förstås sin bästa  osida, tror inte han har någon annan, när Bertil och Marie kom hit och körde sin stjärna. Selad och klar stod Viktor lugnt på gången och väntade på sina ägare. Jag hade Dijon klar också så han fick följa med ut med mig på ryggen. 

Viktor busade till lite på hemvägen genom att skutta lite - Dijon blev alldeles förskräckt och hoppade åt sidan. Vad hände??? Hans mentor busade!

Bertil var nöjd med turen och jag tror han är rätt stolt över sin uppfödning. 

Marie har lyckats med konststycket att bli trampad på tummen vid en avfallning så hon går med gips.

 

Jubon gick dressyr igår. Han kändes alldeles strålande. Härlig känsla inför Danne-träningen nästa helg. Hade ju planerat att rida Edic den träningen men tji fick jag... 

 

Altanero fick gå en lite längre skrittur igår med mig på ryggen. Han sköter sig strålande. Idag tog jag med mig honom till klubben och longerade. Domino fick följa också - Edit red honom i ridhuset. Han är ju helt outbildad i ridningen men han travade och galopperade snällt med lite hjälp från en jagande och smackande Linda. Han är sååå söt när han springer omkring, bitvis på tygeln också. Han blir en prins till min lilla Groda sedan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-