DunderJubon

Domino provar dominera igen.. Domino provar dominera igen..

Idag jobbade Sofia så Karin kom till undsättning. Vi tog ut Viktor och Dijon på en tur runt byn. Dijon var lite på tårna, det var några dagar sedan har var ut - temperaturen har ju legat på -25 grader.  Allt gick fint iallafall och alla var nöjda och glada när vi kom hem.

Näste man ut var Altanero som skulle ridas.  Karin ledde oss ut på en liten tur. Altanero kändes så avspänd att vi kunde prova trava lite. Det blev en blandning av trav och sprattel, det var tydligen jättekul att trava!  Han sköter sig jättebra ändå, han är fullständigt avspänd i rygg och nacke. Öronen spetsade.

 

Edic var till kliniken igår och fick behandling igen. Han var inte lika halt som han var sist han var in i juli men behövde ändå behandling. Jag hade en svag förhoppning att han skulle hålla nu men inte då. Han är sönderriden i Spanien med levader, piaff och passage på en för ung häst. Det känns så trist att en häst med hans ridbarhet inte ska hålla pga att folk har ridit sönder honom från början.. Min kärlek! Det är honom jag vill tävla och träna. 

 

Jubon gick hoppträning för Åsa idag. Han var i det närmaste galen första kvarten. Han flög hit och dit, bockade, stod på bakbenen och låg på något hemskt i handen. Jag var lite orolig att jag skulle åka i backen ett tag. Så laddad har jag aldrig känt honom. Han gav sig efter en stund och passet gick jättebra. 

I morgon ska Pernilla rida ut på honom. Jag har ingen barnvakt så jag har marktjänsten. 

 

På fredag är det löshoppning på schemat för Altanero, Domino och Dijon. Jubon går dressyr, sista slipningen inför Dannekursen på söndag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-