Tävling på g!

Så var årets första dressyrtävling  anmäld och klar. Jag och Jubon startar LB:3 i Avesta 16e mars. 

Jag ser faktiskt fram emot starten!  Han har känts så fin nu att det borde bli bra procent. Det borde vara Jubons sista B klass, han ska ju upp i LA nu.  Msv till hösten?? I will try.

Jag provade gammelkavajen idag och nu kan jag ha den igen!!! Skönt att ha fått tillbaka normalvikt igen! Nästan iallafall...

 

Edic är dunderladdad och döm om min förvåning när han bet tag i min jacka igår! Han har aldrig ens tänkt tanken! Han såg lika snopen ut själv som om "det liksom bara hände"... Han småpiafferar ut och in från hagen. På onsdag ska han få andra och förhoppningsvis sista behandlingen. HOPPAS han svarat!

 

Altanero ska in till kliniken på fredag. Jag har tagit beslutet att röntga honom innan jag fortsätter utbildningen. Han har växt mycket . Jag vill vara på säkra sidan.. Om han ska bli avelshingst så MÅSTE han vara ren så det måste göras. Varför inte nu när jag inte har några veterinärkostnader för övrigt.. Suck!

 

Jag körde Viktor en vända idag. Jag satt och funderade hur sjutton vi ska klara oss utan vår mentor nu när han åker hem? Vem ska nu leda vägen åt unghästarna? Sist vi var ute körde vi förbi en slamsugarlastbil som var i full aktion med slamsugning. Jag ropade åt Sofia att låtsas som det regnar och fortsätta trava förbi. Viktor lullade förbi som ingenting och Dijon smög med bakom, spänd men med fullt förtroende för Tuffe Viktor. Viktor är helt enastående!  Lyckost Bertil som får hem en sådan häst och som dessutom äger honom!!! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-