Storhopparen!

Coddan Coddan

Igår imponerade Jubon på oss! Jag var med och hoppade med honom på klubben. Vi red en serie med två studts och sedan ett galoppsprång och en oxer. Jag ljuger inte - Vi hoppade 1,35!!! Han gick in helt lugn och klippte oxern hur fint som helst!  Hela lektionen gick faktiskt finfint och han hoppade med en teknik han sällan visat förut. KUL!!!

Idag fick han vila, i morgon går han dressyr.

 

Dijon red jag också i ridhuset. Han är sååå duktig! Han galopperade snällt och bitvis är han riktigt fin i formen. Han har börjat ta stöd i bettet och känns jättefin. Vi filmade så snart får ni se en liten Dijon-film med ridning och löshoppning. Han får dessutom stanna en månad till för Åsa vilket är bra så han slipper ställas av nu när han gör sådana framsteg!

 

Viktor och jag körde en ny runda idag där man måste gå ner i en gångtunnel. Jag ville ju så klart testa Tuffa Viktor hur han skulle reagera på det. - Äh, löjligt!  Sa han och gick in i tunneln utan tvekan. Vi mötte en gammal travfantast på vägen hemåt, han undrade så klart vad det var för en stjärna jag var ute med. 

Bertil ringde igår och frågade om Viktor fick stanna ett tag till... Hmmm? SJÄLVKLART!!!  

 

Edic fick sin andra och sista stötvågsbehandling idag så om en vecka är det eldprovet för honom - då ska han longeras. Håll tummen allihop!

 

 

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-