Dressyr igen då..

Dagens Groda Dagens Groda

Dressyrtime för Jubon idag. Jösses så det börjar ta sig! Han går verkligen framåt i utvecklingen. Det ska bli riktigt skoj att åka ut och tävla honom nu. Han måste dock banta lite... Kylan gav mer mat och mer hull, kan man säga. Han föder på luft, den kusen!

 

I morgon åker Altanero och Domino in till kliniken. Altanero för röntgen och Domino för tandkoll. 

Domino lär ju göra succé med sitt söta nylle! 

Undrar just hur Altanero ska bete sig, han är ju inte lika berest som de andra. Han har ju mest gått i hagen och vuxit... och vuxit... och vuxit! Det blir en rejäl kille det där! Knän som en ardenner! Nja, inte riktigt men rejäla är de!

 

I helgen ska jag longera ur Coddan lite energi sedan kör vårträningen igång igen. Ser fram emot det! Hoppas han inte flyger till stjärnorna bara!

 

Idag lekte Avatar och Viktor i hagen igen. De två har så roligt ihop! Sedan somnade de sida vid sida i höet under en härlig vintersol. Dijon fick också vara med. Tyvärr tillät inte Grodan någon annan aktivitet än 100% fokus på honom så jag kunde inte fotografera dem.. Hoppas på fler mysdagar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-