Good and bad news..

Altanero fick domen idag - kastration. Varför? Jo, han är klapphingst.. Hade hoppats på ett mirakel med sådana sker inte i mitt stall.. Han röntgades också, han var fri från benbitar.. Känns på sätt och vis som om det varit lättare att kastrera honom om han haft någon benbit för då är avel otänkbart.. Nåja, jag har iallafall en friröntgad ridhäst.

Tungt besked och tungt beslut... Jag vill inte kastrera! Dock visade han stora tecken på att behöva en kastration idag. Han höll på att ta ner oss på kliniken. Han har ju aldrig varit ute på något så han har aldrig utsatts för ston och okänd miljö.. Han kommer nog må bra som valack. Frid i byxan!

 

En som inte behöver kastreras däremot är Domino. Han skötte sig galant. Han fick en mjölktand borttagen och lite raspning sedan fick han vara moraliskt stöd åt sin superladdade kamrat Altanero.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-