Fototime!

Igår red jag ut på Dijon ensam igen. Den här gången gick det mer framåt men vi vinglade hit och dit nu också. Han hade kul iallafall och vi både travade och galopperade. En spekulant hörde av sig igår och det bestämdes att hon kommer och provar honom om två veckor! Jag HOPPAS verkligen att hon gillar honom för då får han det jättebra och får visa vad han går för. Då blir det tävling och träning!

 

Coddan släppte jag på åkern så han fick springa av sig lite, och det gjorde han, och jag kunde fotografera honom. Han hade skitkul och for runt som en tok. Viktor och Avatar övervakade från grannhagen och funderade om Coddan fått fnatt. 367 bilder senare var vi klara. 20 bilder blev bra.. Ingen kanonbild tyvärr. Det var alltid något som störde - örat, blundar, bil, dyngstack, fel vinkel osv osv.. Nåja, ni kan se resultatet på i hans galleri.

 

Idag körde jag Coddan. Premiärturen efter vintervilan! Han var laddad så lite tjolahopp blev det. Vi tog oss hem helskinnade iallafall ( med pappa i bil bakom). Coddan verkade nöjd att få komma ut och på tisdag rider jag honom - i ridhuset för säkerhets skull.

 

Jag jobbar idag så fler än en häst tillät inte Grodan så resten av bunten fick en lugn helg. Ny vecka nya tag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-