blandad kompott

Idag har vi hämtat spån i stora mängder. Karin och jag kämpade som få.  Två timmar senare var allt packat iaf och vi drog hemåt. 

Dijon hann jag rida innan vi åkte. Vi tog återigen en uteritt och denna gång en, för Dijon, helt ny vända. Vägen blev nog dubbelt så lång eftersom vi än var på vänster och än var på höger sida. Framåt går han hur som helst. Han se allt men fortsätter trava i bra tempo. Han börjar blijätterolig att rida, hans inställning är toppen!

 

Jubon och jag tog en tur ut igår. Vi galopperade uppför en backe när två lösa hundar plötsligt dyker upp 100 meter framför oss. De var mellanstora, modell lurviga. När de fick syn på oss började den ena göra sådana där fula jämnfotahopp, liknande en stor gummiboll, vilket fick Jubon att tvärnita och fundera va sjutton vi mötte för odjur. Där stod vi sedan fastvuxna medan ägaren tilll hundarna under tio minuter försökte med diverse tillrop att kalla till sig hundarna. Utropet " hej då!" och vända åt motsatt håll verkade funka bäst och hon fick tag på sina pälsbollar. Hon tackade för att jag väntat - Eh, jo.. Jag kom inte ur fläck liksom.. 

Efter lite övertalning och morrande fick jag förstenade Jubon att starta motorn igen och fortsätta framåt.

 

Viktor kördes av Karin. Han har blivit stor kille nu med travskor och allt. Han gled fram som den demon han är. I morgon ska han köras av min förra chef, proffstränare Tommy Eriksson, på Romme. Spännande!

 

 

I morgon ska Edic longeras... Pray for him!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-