Tuffe Viktor bäst i test

Nu är Viktor travhäst på riktigt! Igår åkte vi till travet så Viktor fick köras av en proffstränare. Tommy var impad. Jag har haft rätt känsla - Viktor är något extra! Jag var alldeles pirrig när de körde ut, nästan som om det vore min egen häst. Viktor skötte sig strålande som vanligt! Han travade på banan som om han aldrig gjort annat. 

Efteråt provade han duscha för första gången - guess what? Duktigast i stan förstås! 

På onsdag mister han dock juvelerna. Han är lite hingstig och det lär ju inte bli bättre när han kommer hem till sin gård full med märrar! Beslutet togs igår så nästa vecka blir det frid i byxan. Altanero fick offra sin tid och vänta en vecka till.

 

Jubon gick hoppträning igår. Som vanligt flippade han ur när han kom till Bäckan. Skuttandes och hoppandes första kvarten. Han lugnade sig sedan och resten av lektionen flöt på bra.

 

Coddan red jag i ridhuset. Han skötte sig bra. Han börjar förstå sidförande skänkel nu. Han har bra balans och takt. jag tror han kommer att bli en jättefin ridhäst! 

 

Jag longerade Edic idag. Han har, under hela sin tid här, aldrig varit så fläng! Han skuttade och for, pep och stegrade. Han såg strålande ut i spänstig passage! Jag kunde inte annat än skratta åt honom! Underbara häst! Det blir, minst sagt, spännande att sitta upp på honom!

 

På söndag provrids Dijon! En spekulant ringde igår och eftersom den andra spekulanten meddelade att vi inte behöver hålla på honom åt henne (synd nog) så bokades söndag för denna spekulant. Det hela lät iallafall jättebra så det blir spännande att träffa tjejen på söndag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-