Snörpt

Groda i snö Groda i snö

Nu, i skrivande stund, ligger Viktor på uppvaket på kliniken och är två kulor fattigare.. Stackars liten. Han mår nog inte alltför hyvens nu.

Sofia och Viktor drog iväg vid halv sju i morse och jag stannade hemma och fixade stall och red.  Efter en minst sagt vaken natt med Grodan så var det riktigt tungt att göra klart stallet den tiden på dygnet. Djupsnön gjorde inte saken bättre. Just den dagen det kommit en decimeter snö så är pappa bortrest och kan således in ploga åt oss - lagen om alltings jävlighet.

 

En ny tjej dök upp i stallet idag. Mina medhjälpare har diverse ursäkter för att inte rida så jag gned geniknölarna och fick en strålande ide´ - Jeanette har en dräktig märr hemma (betäckt med Jubon) och hon har därför inget att rida. Jag frågade henne om hon vill rida ut på Jubon och även Dijon någon dag i veckan. Jo, det ville hon! Strålande! Så idag var det premiärturen på mister Jubon. Jag hängde med ut med Dijon. Allt gick bra och Jeanette var nöjd. Alla glada!

Igår hoppade Jubon och jag igen för Åsa. Det gick jättebra! Han hoppar som aldrig förr! Det är så dags nu när planer smids om hans framtid... I helgen går han kurs för Danne.

 

Coddan red jag i ridhuset igår. Det blev premiär med dam i samma byggnad. Åh hej och hå vilken åktur jag fick!!! Jag var lite svettig innan han gav sig. När han väl stajlat färdigt för gamla Majken så skötte han sig MVG. Skönt att ha den premiären avklarad - har fasat lite för den. Han har ju bara träffat sin mamma som märr tidigare. Nu vet jag att han kan sköta sig så nu kan han vara med på markarbete i Bäckan osv.

Jag körde honom i lördags och han skötte sig nästan prickfritt. Skönt.

 

Åsa var hit i lördags och skodde en bunt hästar. Hon fick även äran att sko Edic vilket hon med bravur gjorde. Han blev verkligen jättefin i fötterna och sömmarna sitter där de ska. TACK Åsa!!

 

Spekulanten på Dijon fick magsjukt barn i söndags så hon bokade ny tid på fredag. 

 

Nu ska jag hetssova innan Grodis och hans mormor dyker upp! Gäääsp!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-