oflyt

Jubon och jag red ut i djupsnön igår. Det är så härligt att rida i nysnö! Jubon verkade tycka detsamma och han visade prov på sin, faktiskt, enastående kondition genom att galoppera hela vägen uppför nybrutna vägen i nysnön. Han var knappt andfådd när han kom upp. Härligt!

 

På eftermiddagen skulle jag och Coddan åka till Bäckan för lite markarbete men det blev det stopp för. Först satt transporten fast i snön och när jag väl fick loss den körde jag för nära en stentrapp och däcket exploderade.. FAAN! Ingen häst i som tur var. Att få loss hjulet var överkurs för både mig och min snabbt inringda arbetskamrat Jocke. Pappa kom senare som räddaren i nöden ( as allways). 

Jag kände mig lite lätt stressad eftersom en spekulant skulle komma idag och titta på Dijon men det löste den tjejen enkelt genom återbud igen.. Suck.

Nu står min transport på ett hjul här ute och inväntar ett nytt hjul inför kursen för Danne på söndag - hoppas jag.

 

Viktor är oförskämt pigg efter kastrationen. Han ser helt opåverkad ut och skrittar glatt med på promenad.

 

Edic kollade jag igen i söndags och han var tyvärr inte hundra ren.. Jag åkte in med honom på måndagen och han behandlades med Kortison.. Tre dagar på box och fyra i paddock sedan kollas igen.. Suck.

 

Fick besked om Öjjeman, han har varit in och ryggröntgats, bedövats och till och med kollats i halsen under ridning. Tyvärr hittades inga fel förutom en förändring i muskulaturen kring gomseglet.  Det i sig tros inte vara problemet så nu står stackars Anna på ruta ett igen.. Nu har hon gjort allt i sin makt för att hitta felet men det finns inget MEN hästen är oridbar. Tungt läge... Jag lider med Anna.

 

På fredag åker pappa och jag till Alkarp PRE och hämtar hem Edics vackra son Bendito. Det ska bli spännande att se hur han utvecklats - han var såååå vacker som föl. 

På lördagen dyker hans nya polare upp, en ettårig lusitanohingst från Hedemora. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-